Advies en werkopnames


Om tot een optimale keuze te komen voor het juiste type hoogwerker, wordt door ons in principe altijd een werkopname gemaakt op de locatie. Hierbij worden vele aspecten beoordeeld, zoals de benodigde werkhoogte, het benodigd zijdelings bereik, de draagkracht van de ondergrond, de toegankelijkheid van het terrein, de toegangsmaten etc.

Tevens wordt besproken welke werkzaamheden met de machine moeten worden uitgevoerd, om zo het hefvermogen en de grootte van de werkbak te bepalen. Ook is het type aandrijving (diesel, benzine of elektrisch) een belangrijk aandachtspunt.

Service en technische ondersteuning


Heeft u technische problemen of problemen met de bediening? Wij staan altijd paraat. Als het telefonisch niet direct lukt, komt er iemand naar u toe en wordt het probleem bij u ter plaatse opgelost. In het uiterste geval zorgen wij voor een vervangende machine. Kortom: U kan altijd zo snel mogelijk verder met uw werk!

Instructie en assistentie


Bij de aflevering van onze machines wordt een uitgebreide, gestructureerde instructie gegeven die aansluit op de gangbare VCA procedures. Niet alleen de veiligheid, maar ook de financiën zijn belangrijk. Daarom omvat het instructieprogramma ook aanwijzingen die schades helpen voorkomen en de gebruiker leert om de hoogwerker zo effectief mogelijk te gebruiken.

Bij lastig toegankelijke plaatsen kan het voordelig zijn om assistentie te hebben van onze mensen. Zij kunnen dan zorgen voor het naar binnen en naar buiten rijden en het veilig opstellen van de machine, waarbij zonodig voorzieningen worden aangebracht op kwetsbare vloeroppervlakken. Onze machinisten kennen de machines door en door en weten precies hoe de machines optimaal geplaatst kunnen worden. Hiermee blijft uw risico bij schades beperkt tot het Eigen Risico bedrag.

Ook voor het verplaatsen over grotere afstand, wanneer meerdere werklocaties op één dag dienen te worden bezocht, kan door ons een man met truck worden geleverd.

Verzekering


Door de uitgebreide cascoverzekering heeft u bij schades zo weinig mogelijk kosten en overlast. Al onze machines zijn W.A.(M.) verzekerd met een eigen risico voor de huurder van € 2500,- per schadegeval. Een uitgebreide cascoverzekering kost 6% van de huursom met een minimum premie van € 20,- en een Eigen Risico van € 2500,- per schadegeval.*

Bij schade zorgen wij uiteraard voor de afwikkeling ervan zodat u gewoon met uw werk door kunt gaan. Op aanvraag sturen wij u graag een verzekeringsoverzicht toe.

*Bij diefstalschade is het eigen risico afwijkend.Algemene verhuurvoorwaarden


Op al het verhuurde gelden de Algemene Verhuurvoorwaarden Eijgenraam Hoogwerkers B.V.

Download onze Nederlandstalige Algemene Voorwaarden als PDF. Klik HIER.
Download our General Rental Conditions) as PDF. Click HERE.

Toelichting betalingen en werktijden


Onze tarieven zijn gebaseerd op normale dagtaken.

Een dagtarief is gebaseerd op 8 uur gebruik (tussen 07.00 en 17.00 uur), een weektarief is gebaseerd op 5 werkdagen (ma t/m vr, tussen 07.00 en 17.00 uur), 8 uur per dag gebruik. Gebruik (deels) buiten de genoemde werktijden en/of in het weekend: Prijzen en Voorwaarden op aanvraag. Continudiensten en lange termijn tarieven op aanvraag.

De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Betaling binnen twee weken of per voorschotfactuur. Bij betaling per voorschotfactuur geldt een extra korting van 5%. De definitieve factuur kan afwijken van de voorschotfactuur i.v.m. brandstofverbruik, verlenging huurperiode, afwijkende gebruiksuren, extra hulpmiddelen, schade,  etc.

Afhaaltijden


Onze (onbemande) hoogwerkers kunt u afhalen en terugbrengen tijdens onze openingstijden van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00.

Bij afhalen maken wij een kopie van uw (geldige) rijbewijs en van het kentekenbewijs van de auto die gebruikt wordt voor het vervoer. Zorg aub dat u deze papieren bij u heeft en controleer vooraf ook even het maximale aanhangergewicht van uw auto.